Exampel på vad man inte ska göra

Ett bra exampel på vad man inte får göra är vad DENNA person har gjort, alltså att kopiera någon annans header utan lov. Detsamma gäller bilder bakgrunder m.m.
Så: ajja bajja!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
EDIT: Nu är den bort tagen :) Tack för det!

Godmorgon

Jag är jättetrött.

Tisdag 28e juli

Den här dagen har både varit seg och mysig.
Suttit lite för mycket vid datorn kanske, men så kan det vara..

Promenaden med Donna och Samuel var i alla fall mys!
Nu ska vi se en film och äta popcorn hade vi tänkt. Samuel får bestämma vilken, muhaha! (Har själv beslutsångest)

Bloggtorka

Har total bloggtorka. Kommer inte på något alls att skriva om.
Nån som har nån idé?

Borta bäst, hemma ok

Kom hem till Samuel vid 7 tiden i morse. Bland det första vid gjorde när vi kom hem var att gå och lägga oss igen och jag sov några timmar. Sen vid 10 klev jag upp och duschade medan Samuel fixade frukost/lunch. Har kännt mig förkyld hela dagen med snuva, ont i halsen och huvudet men har suttit ihopkurad i soffan med älskling, ätit godis och sett på tv och filmklipp på youtube vilket verkade göra susen (i alla fall för den mentala delen).
Nu har jag däremot kommit hem till mig själv igen. Mamma hämtade mig.
Blir säkert photoshoppande idag igen, som innan jag for. Känns väldigt tomt utan Samuel igen..

Mer om resan berättar jag senare.

Var på gröna lund idag. Har varit

69c46f5e7bf73460cbb50f480ac3e1d5.png

Var på gröna lund idag. Har varit så sjukt kul! Åkt en massa saker (dock inte insane eller jet line) och jag fick den där söta saken av Samuel <3


Tummen upp

Tummen upp för gratis internet på vandrarhemmet! Men ska också kolla upp nu hur man mobilbloggade (glömde kolla innan jag åkte).

Stockholm nästa

Eller inte riktigt.. Först ska vi på stan och köpa godis. Detta blir i alla fall det sista blogginlägget innan jag far.
Men sen så!  Då tar vi tåget ner till stockholm och kommer hem på fredag morgon. Kanske händer att jag uppdaterar resan med mobilbloggning eller ifall jag får tag i en dator.
Ses när vi kommer hem igen!


Bloggdesign såld

Nu är den HÄR bloggdesignen såld. Så går inte att köpa den längre.

Blir snart hämtad

Snart bär det av till stan och pojkvännen. De skulle komma och hämta mig efter att de varit och ätit middag hos hns mormor och morfar, så de borde komma närsomhelst.

Evian Roller Babies

Alltså den här videon är bara för söt!


Dagens planer

Idag ska jag packa, både kläder för imorgon och allt det jag ska ha med till stokolm, för idag åker jag till Samuel och imorgon åker vi till stockholm! Äntligen!
Annars ska jag väl tllbringa dagen vid photoshop igen. Jag är smått beroende av både PS och s.se.

Jag vill lyssna på musik (på youtube) men kommer inte på nåt bra.. Nåt tips?

101 dalmatiner

Jag sitter och ser på de 101 dalmatinerna (otecknade). Det har jag itne gjort på många år. Vilka minnen man får av att se den igen nu. Minns att jag tyckte Cruella DeVille var jätteläskig!
Är en sak jag inte riktigt fattar, hur han hunden få 101 valpar?! Det kan de inte på riktigt va? Hon måste varit riktigt stor när hon var dräktig.
Det är i alla fall en bra film tycker jag.



Nu fick jag också lust att se på den tecknade varianten också..


(Bilder lånade från google)

Hm, insåg just att han som spelar Dr House (Ja, jag är dålig på namn) är med i den otecknade, som en av de där två medhjälparna till DeVille (den smartare av dem)

Små söta målade kaniner


Gjorda av mig i Photoshop Elements 4.0 med hjälp av ritplattan (Wacom bamboo A6)
Har även animerat dem men orkade inte lägga upp dem just nu eftersom jag isåfall beövde ändra på dem en massa. Lägger kanske upp dem sen.

Dagens lista - 18 juli

Har man inget bättre att göra så..

Dagens humör: Ganska glad och förväntansfull (Sthlm snart!)
Dagens mående: Bra
Dagens borde: Städa rummet, vara ute i solen
Dagens frisyr: Vanligt, utsläppt, oborstat hår
Dagens klädsel: Svarta shorts och en svart Lenore tröja ("Hug me or I shall destroy you")
Dagens planer: Photoshoppa
Dagens vill ha: En ritskärm skulle inte sitta helt fel (som ett ritbord fast med inbyggd skärm. Bland de billigaste kostar 12000 SEK)
Dagens längtan: Imorgon eller måndag då jag ska till Samuel, min 18års dag, och såklart stockholm!
Dagens fundering: Hur jag ska få Donna att vilja gå på promenaderna
Dagens beroende: Photoshop och s.se
Dagens tråkigaste: Mitt nack-ong
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: Fairytale - Alexander Rybak, Losing My Religion - R.E.M m.fl.

Rekord

Weho, rekordsbesök idag på otroliga 17 unika besökare.

Inte illa för att vara min blogg.

Losing My Religion

Jag gillar den här låten..


Färgglad bloggdesign till salu


Gillar du färger? Jag gjorde en bloggdesign för ett bra tag sen men ville inte använda den själv så därför säljer jag den nu. Klicka på bilden för att komma till bloggen där desigen är just nu. Egen bild får du ordna själv. Ramen får du bestämma om du vill ha den i gult, blått eller rosa. Bloggnamnet ändrar jag till den text du vill med förustättningen att den ryms på raden.

Den kostar endast 30 kr vilket betalas via sms-betalning. Är du intresserad så skriv en kommentar på det här inlägget. Först till kvar gäller. MSN/mail är ett krav. När du sagt att du är intresserad fixar jag först designen som du vill ha den och lägger upp den på bloggen där den nuvarande designen ligger. Sen när du godkänt den skickar du två sms a'la 15 kr. Mer information om vad/var du ska skicka får du då. När jag sett att betlaningen skett som den ska skickar jag över headern och bakgrunden som bilder, och kodmallen och stilmallen som textdokument. Vet du inte hur du ska lägga in bakgrundsbilden och headern hjälper jag dig såklart.

Godmorgon

Somnade om efter att väckaren ringt. Så kan det gå. Brukar inte tycka om att sova länge, även om jag är ledig, men det gör inte så mycket nu för jag har ändå inget speciellt planerat. Så kunde lika gärna sova halva dagen.
Fast egentligen borde jag kanske ta och städa lite. Mitt rum är inte det fräschaste. Annars kommer jag troligen sitta vid photoshop. Eller jag kanske ska spela lite wii! Var ett tag sen jag gjorde det själv.
Vi får se..


Det blev ingen Mumin

Ändrade planer och det blev ingen Mumin. Precis då låten började med sitt "mamamamamamamama papapapapapapapapa" så tyckte mamma att vi skulle gå till banken och "spel & co". Jag skulle växla in mina mynt jag hade i sperkatten och sätta in dem på mitt konto, och syrran skulle fixa ett leg. På vägen tillbara gick vi förbi spelbutiken och hämtade ut paketet med smink som jag berättade om här att vi beställt.
Så nu ska jag gå och prova de nya produkterna.

Nudlar och mumin

Jag har gjort i ordning nudlar med kycklingsmak och strött över lite strimlad ost och skinka. Så nu blir det lunch och om en timme ska jag se på Mumin! Tidigare på lovet, framförallt när jag bodde hos Samuel och han jobbade, så såg jag mycket på barnkanalen så kan mång aav programmen och när de är. Mumin ska vara 12:30 om de inte ändrat. Det är så nostalgiskt att se på Mumin.
Jag minns speciellt ett avsnitt när det regnade och blev översvämmning och muminfamiljen + deras vänner hamnade på en teaterbåt.

Bild lånad från google

Skönt att vara hemma igen

Kom hem från gammelmormor och Calle i kväll. Har varit där sen i måndags. Var riktigt trvligt eftersom jag inte varit där hos dem på minst 10 år. Tar ca 4 timmar med bilen tror jag så har trängts med en hund och en syster i baksätet. Fast det gick bra. Vi bodde ca 20 min bilfärd från dem på en camping. I måndags var vi bara hos dem ett par timmar eftersom gammelmormor inte mådde så bra. Dagen efter kom vi på eftermiddagen och stannade till kvällen. Vi grilalde och gjorde potatisgratäng och oj vad mormorn gillade den gratängen, haha! När vi inte var hos dem var vi i stugan och spelade kort, spelade minigolf, läste eller såg tv.
Idag var vi hos dem några timmar på dagen och sen for vi mot junsele och dess djurpark. Pappa stannade i bilen medan jag, mamma och syrran kollade djur. Vi fick syn på lodjur! De som brukar vara så skygga. Dessutom var det en mamma och dess två ungar! Supersöta! Jag och elin ville ta med en massa djur hem (mest jag då..) T.ex:
- Grisarna (Elin och hennes grisar. Speciellt den svarta gilalde hon)
- Bebbis-gätterna <3 (Heter killingar va? Sååå söta! Dessutom fick man ju gå in och klappa dem!)
- Lodjurungarna
- Vargen som vi såg på nära håll
- En fjällräv
- Nån vit tigrer
- Ett vitt lejon (jag <3 lejon)
- En älgunge
Fast skulle bli lite trångt i bilen. Dessutom har vi ju faktiskt Donna!

Hursomhelst. Efter besöket i djurparken skulle vi hem. Tänkte ta vägen via ö-vik och hem och mina föräldrar kollade nån karta vi hade i bilen och hittade en väg. Efter att vi åkt på den vägen ett tag kryssade vi över den i kartboken! Aldrig mer den vägen, tack! Den var så kurvig att jag började må lite illa också tog det jättelång tid! Det blev en sen middag i ö-vik.

Över lag var det en finfin semesterresa (eller vad man ska kalla det).


Min favoritplats ♥


Mammas nya kille

Har hört så mycket om det men inte lyssnat på själva programmet men förra veckan fick älskling mig att börja lyssna på dem.. och nu är jag fast.

Vad tomt det blev...

Samuel fick nyss skjuts hem av mina föräldrar som ändå skulle åt det hållet. Efter att ha varit med varandra 24/7 i en vecka känns det riktigt tomt och ensamt nu. Men kan uppmuntra mig själv med att det bara är en vecka kvar till stockholm! Ska bli jättekul och jättemysigt!


Jag känner mig duktig

Idag blev jag ändligen klar med rensningen i trädgården! Började för flera veckor sen men har inte orkat göra klart det förrän idag då min pojkvän övertalade mig. Han hjälpte dessutom till med det sista ogräset. Gick dubbelt så fort och blev mycket roligare när man hade sällskap!


Var bland annat sånnahär vi rensade från trädgårdslandet
(Klicka på bilden för att förstora, kan ta ett tag att ladda dock)


Beställt smink

Jag ska beställa smink. Sju produkter/saker för 207 kr. Visserligen är vissa av sakerna typ "prova på saker".
Ska alltså köpa: En necesär(premiie), en mascara (om man svarar inom 10 dagar), sminkbortagning, tre olika ögonskuggor, ett täckstift.
Necesären är så otroligt söt tycker jag, och behöver dessutom en!
Min syster beställer en kajal (en lite så stor för 15 kr) och mamma ska kanske beställa ett "fotvårds-paket".

Nu ska jag strax till Samuel och imorgon åker vi till hans stuga.


Fågelbohår

Upptäckte när jag stod i duschen att vi inte hade nå balsam! Nu kommer mitt hår bli som ett fågelbo när det torat, spretigt,skumt och oborstbart.
Får föröka överleva..


Ett litet lejon


Har suttit med photoshop och mitt ritbord ikväll och resultatet blev ett litet sött lejon.
Är såklart inte tillåtet att kopiera utan tillstånd (som allt annat på bloggen).

"Have you ever seen the rain falling down on a sunny day"

Var tänkt att vi skulle åka med kusinerna till stranden och bada. Vi gjorde i ordning oss i morse, packade och bytte om. Såg ut att vara fint och soligt också, och mamma hade kollat vädret och de sa att det skulle vara sol.
När vi kom fram och gick från parkeringen och genom en dunge för att komma ner till stranden kände vi hur det droppade från träden. Trodde vi ja.. Fem sekunder senare öste det ner. Flera packade ihop och for fast envisa som vi var åkte vi inte hem utan väntade ut regnet och gick sen ner och la ut fitar och solstolar. Jag, faster, syster och kusinerna badade trots att det fortfarande var lite småkyligt och så. Sen började det regna igen och då bestämde vi oss för att ändå åka hem. Så vi åkte till kusinerna och fikade istället. Trevligt det med!

RSS 2.0