Frisörlukt

Jag luktar frisör. Nu är luggen kortare igen! Woho!

Tredagarsvecka!

Imorgon och på torsdag ärd et utvecklingssamtal för alla på skolan, vilket innebär att vi är lediga (förutom de 30 minuterna samtalet tar). Super! Själv hade jag tänkt åka till pojkvännen och bo där ett tag. Mys!


När får vi våra skåp?

Förra måndagen när vi kom till skolan hade byggarna stängt av en korridor för att göra det lättare att arbeta. Där hade(har) vi våra skåp. När vi undrade hur vi skulle göra med alla böcker och sån sa de bara att: "Ni får vara där idag. Sen får ni tömma skåpen. De kommer flyttas nån gång under dagen."

"Under dagen", my ass! De har fortfarande inte flyttat våra skåp och det har gått en vecka. De knipsade de lås som satt kvar på skåpen i tisdags/onsdags, men skåpen står kvar där inne i den avstängda korritoren. Jag är ganska less på att behöva bära med mig en massa böcker till och från skolan varje dag. Som tur är så har jag en del av böckerna inlåsta i mitt lilla datorskåp (alla rymdes inte).

Så... När får vi tillbaka våra skåp?

Ny tillfällig header

Eftersom bloggen sett lite knas ut, p.g.a. att vissa bilder försvunnit, så har jag lagt in en ny tillfällig header jag gjorde i dag. Är hos pojkvännen och har originalheadern här så det får duga.  Har också lagt upp en länk till min bloggdesignsida.(Headern. Klicka för att se den i större format.)

RSS 2.0