Bildbevis på nya piercingenInte den bästa bilden men det får duga.

Miss "never-update-her-blog"

Jaa... jag är verkligen sämst på att uppdatera bloggen! Sist var för flera veckor sen och det var om min kära piercing jag gjorde. Eller jag gjorde den inte själv utan hos en piercare... fast ni fattar. (Brukar vara samma problem när man pratar om att "jag har klippt mig" fast det egentligen är frissören som gjort det.)

Inte heller har det kommit upp bilder på piercingen! Jag vill visa men har inte orkat ta några vettiga bilder. Men jag lovar, det ska komma nån bild snart!

En av anledningarna till varför jag inte uppdaterat (förutom skrivtorka och skolarbeten) är att jag har smått fullt upp med mitt projektarbete!
Hoppas ni har överseende med detta! (Eller vad de korrekta människorna på kundservice brukar säga).


Lyckades bestämma mig!

Jag lyckades bestämma mig och fixade den idag! Bilder kommer kanske senare..

Beslutsångest..

Jag ska piercam mig igen men har lite beslutsångest. Läpp (sidan nere) eller tunga. Vill hur som helst ta båda, men inte samtidigt, och är osäker på vilken jag ska ta först...

Bloggtorka

Jag har inte haft så mycket att skriva senaste tiden. Nu är det lov och jag har inte suttit så mycket vid datorn utan gjort andra saker. Man kan kalla deten liten bloggtorka. Återkommer när jag har mer blogginspiration.

Det ska också komma ett par bilder på min nya amugurumi i samlingen.


Kan man hyra in någon att städa innan vi kommer hem ikväll?

Idag är detfredag. Äntligen! Det här har varit en av de längsta veckorna på länge, men nu är det lov! Och det är tur det med tanke på hur skoltrött jag är..

Det är som sagt fredag och det innebär att pojkvännen ska med hem, men jag vet inte om jag vågar ta med honom. Mitt rum ser verkligen utsomett bombnedslag!Han skulle säkert bli rädd att det sker ett till (bombnedslag), och springa därifrån. Suck. Jag brukar inte ha det så städat, och jag städar verkligen inte ofta. (Blir kanske nån gång i månaden. Med lite tur.) Fast nu är det värre än vanligt tycker jag! Jag harju inga garderober så alla kläder ligger utspridda.

Jag funderade på att lägga upp en bild och visa men ångrade mig. Det är pinsamt stökigt.
I helgen/lovet/den här månaden ska jag stända!


Huvudvärk x 1000

Idag är en huvudvärksdag. I morse hade jag ont i huvudet ocha tog en tablett. Sen åkte jag till skolan och gjorde ett 4 timmar långt nationellt prov i matte D (som jag btw tror gick okej). I slutet och efter provet skog huvudvärken till igen, och då var klockan strax efter 12. Trots att jag "knarkat" (tagit huvudvärkstabletter) håller den sig kvar som en irriterande igen och hindrarmig från att göra de saker jag måste göra. Jag som har en redovisning imorgon som jag knappt (läs inte alls) börjat på. Dessutom skulle jag behövaplugga inför provetjag har i svenska på fredag. Försvinn dumma huvudvärk!

RSS 2.0