Juldagen

Har så otroligt tråkigt just nu! Går en film på tv jag kanske skulle ha sett men känner inte riktigt för det.. också borde jag läsa ut "Ondskans stjärna" xD
Får se jad jag hittar på (A) Kan ananrs alltid rita lite i photoshop ;)

Cola-flaskor i miniformat

Har kommit hem nu ^^ Var en viss vovve som saknat mig lite tror jag (A)

Min syster och jag har en choklad- och en haribokalender som vi delar på ^^ (varanann dag) Så har 4 dagars godis att äta nu ;) bl.a små colaflaskor. Är ju ett godisfreak så xD Drömde t.o.m om godis inatt! Det börjar bli illa då! xD

Dags att photoshoppa :)

~ ~ ~

Jullov

Äntligen är det lov! Har dock varken jul- eller lovkänsla :O
Åkte till Samuel direkt efter avslutningen igår :) Vi har bakat pepparkakor idag vilket gav mer julkänsla! :D lägger upp bilder på resultatet senare ;) De blev riktigt goda. Innan idag hade inte jag bakat pepparkakor på flera år!

Jag har lite photoshop abstinens xD Vill hålla på och fixa ny layout till bloggen och en massa sånt (A) men det får jag vänta till på måndag med.

Har fått julklappen från Samuel ^^ och han den från mig (ofc!)  vi båda bestämde att vi lika görna kunde öppna nu så har gjort det också :)

Kommer hem på söndagkväll ifall ngn ville veta xD

~ ~ ~

Aya

Fick en otrolit positiv överaskning i fredags! Mamma fick ett telefonsamtal som verkade väldigt mysko. Efter hon pratat klart kom hon och sa tt hon hade ringt på en hund i veckan :O En 13 år gammal border collie tik, vid namn Aya, som ägarna inte kunde ta hand om eftersom hon har nedsatt hörsel. Hon kan därför inte valla längre som hon gjorde förr. Dessutom går alla deras djur går lösa på dreas gård och risken fanns att hon skulle bli på körd (vilken var nära en gång!)
Så vi for dit på söndagen och hälsade på! :D Hon är jättefin och vi fick ta med henne hem och testa hur det funkade, och det har gått jättebra! :D Hon är så snäll, fin och otroligt kelsjuk! ^^ Bild kommer så småning om :)


Woops (A)

Kom nyss på att jag har ju faktiskt en blogg :O och en blogg är väl ändå tänkt att användas, eller?
Hur som helst..
Mycket i skolan nu än vad det var för några veckor sedan. Prov och inlämningar. Svenska inlämningen till imorgon är klar i alla fall (tror jag). orkar iaf inte skriva mer på den och den duger nog ^^

Har verkligen inte mkt att skriva nu men tänkte bara meddela att jag ska försöka komma igång med bloggen igen ^^

Förresten har jag använt ritbordet mycket mer nu. Jag <3 den massor!


RSS 2.0