Färgglad bloggdesign till salu


Gillar du färger? Jag gjorde en bloggdesign för ett bra tag sen men ville inte använda den själv så därför säljer jag den nu. Klicka på bilden för att komma till bloggen där desigen är just nu. Egen bild får du ordna själv. Ramen får du bestämma om du vill ha den i gult, blått eller rosa. Bloggnamnet ändrar jag till den text du vill med förustättningen att den ryms på raden.

Den kostar endast 30 kr vilket betalas via sms-betalning. Är du intresserad så skriv en kommentar på det här inlägget. Först till kvar gäller. MSN/mail är ett krav. När du sagt att du är intresserad fixar jag först designen som du vill ha den och lägger upp den på bloggen där den nuvarande designen ligger. Sen när du godkänt den skickar du två sms a'la 15 kr. Mer information om vad/var du ska skicka får du då. När jag sett att betlaningen skett som den ska skickar jag över headern och bakgrunden som bilder, och kodmallen och stilmallen som textdokument. Vet du inte hur du ska lägga in bakgrundsbilden och headern hjälper jag dig såklart.

Kommentarer
Postat av: Emma

riktigt snyggt ;D;D

2009-07-17 @ 19:07:59
URL: http://roockwest.blogspot.com
Postat av: Elinore

Jag är intresserad.

Då jag kan köpa den på Måndag om det går bra....

2009-07-18 @ 14:29:59
URL: http://ebphotoholic.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag,har en design jag har gjort till bloggen men jag förstår inte hur jag kan liksom lägga in bilden till bloggen kan du hjälpa mig,utan att jag behöver betala?.För att jag har gjort allt själv furutom att lägga in den!,vill du hjälpa mig? :D<3 ha en bra dag!

2009-07-28 @ 11:37:11
URL: http://pojjkengillarflikkan.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Jag har bara en liten fråga om det med bloggdesigner, vad ska man ha för storlek, altså, vad ska det vara för mått?

2009-08-04 @ 13:58:25
URL: http://muminblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0